Ervaring met verhuur sinds 1924
  • Sinds 1924 ervaring in party-en tentverhuur
  • Beoordeel ons via de Kiyoh-link
Toon Prijzen incl. btw
0

Mijn offerte

Je offerte is leeg.
Vragen of hulp nodig bij je bestelling?
Neem contact met ons op via de website.
× Let op! Dit product kan alleen per besteld worden.

Veiligheid en Brancheverenigingen


Veiligheid

Veiligheid staat bij ’t Hekeltje hoog in het vaandel. We zijn als een van de weinigen in onze branche volledig VCA* gecertificeerd. Al onze artikelen voldoen aan de geldende normen. De tenten voldoen aan de zwaarste Duitse normen, waarvan de certificaten op aanvraag beschikbaar zijn. Ook kunnen tenten op aanvraag worden voorzien van noodverlichting en brandblussers. Alle elektrische apparaten worden minimaal eenmaal per jaar gekeurd. Bij alle elektronisch apparatuur wordt een heldere en complete gebruiksaanwijzing geleverd om uw veiligheid te waarborgen.
 

Branchevereniging

’t Hekeltje is lid van de Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven (TVD). Deze branchevereniging staat garant voor de kwaliteit van de producten en diensten van de aangesloten tentenverhuurders. Om kwaliteit en veiligheid te garanderen kunt u het beste gebruik maken van de producten en diensten van een bedrijf dat is aangesloten bij de TVD, zoals ‘t Hekeltje. 

Tevens is ’t Hekeltje lid van de Branchevereniging Verhurend Nederland, in de Divisie Horeca-, Evenementen- en Partyverhuur. Leden van Verhuren Nederland voldoen aan de gestelde eisen en staan voor Veiligheid, Kwaliteit, Duurzaamheid en Zekerheid.