Home > Tentenverhuur >
Stretchtenten en Trapezetenten


  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38

- Stretchtenten 6x10 en 10x15 meter
De populaire stretchtenten of flextenten van 't Hekeltje Verhuur zijn beschikbaar in de formaten van 6x10 en 10x15mtr. Rondom dient er een ruimte van ongeveer 2mtr. vrij te zijn voor de spanlijnen en de grondpennen.
De stretchtent van 10x15mtr. heeft 2 houten middenpalen van 4,5mtr., 8 zijpalen van 3,5mtr. en 4 zijpalen van 3mtr., de 6x10mtr. heeft 1 houten middenpaal van 4,5mtr., 4 zijpalen van 3,5mtr. en 4 zijpalen van 2,5mtr.. De zijpalen worden met spantouwen en grondpennen aangespannen zodat de unieke organische vorm ontstaat. De grondpennen kunnen ook worden vervangen door betonblokken, zodat er geen verdere verankering noodzakelijk is.
Het dak bestaat uit een 3-laags zandkleurig waterdicht doek en is brandvertragend volgens de Europese norm DIN4102B1/M2.
stretchtent  stretchtent  stretchtent  stretchtent

- Trapezetenten 6x9 en 9x12 meter
De trapezetenten van 't Hekeltje Verhuur met hun sierlijke vorm zijn beschikbaar in 2 formaten: 6x9 en 9x12mtr. De exacte maten vindt u hieronder in de tekeningen.
- Daken en zijkantzeilen
De daken van deze trapezetenten bestaan uit witte dakzeilen. De zijkanten kunnen worden voorzien van geheel witte zeilen of zeilen met transparante gedeeltes. Het verschil met de bekende stretchtenten of flextenten is dat de PVC zeilen van onze trapezetenten niet door de wind uitrekken. Hierdoor blijft de vorm ook bij harde wind behouden en zullen de tentpalen niet onder het zeil weg vallen. De tenten worden standaard verankerd met grondpennen van 1 meter lang.
trapezetenten  trapezetent 6x9mtr  trapezetent zijkantzeil  trapezetent 9x12mtr
Afmetingen trapezetent 6x9mtr.:
maten trapezetent 6x9mtr 


Afmetingen trapezetent 9x12mtr.:
maten trapezetent 9x12mtr
- Overige
In welke situatie u welke opties het beste kunnen kiezen vertellen wij u graag. De prijzen zijn telefonisch beschikbaar of vraag onze gratis verhuurcatalogus met prijsbijlage aan. Bel gerust voor informatie (072-5112704) of een afspraak met één van onze medewerkers.
In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Eventueel komen wij op locatie met u de mogelijkheden bespreken en inmeten. Kunt u zich meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden. Alle getoonde tenten hebben wij in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen tentenbouwers gedaan.

Voor meer informatie over ons VCA certificaat, veiligheid, ons lidmaatschap van de branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven, tekeningen en 3d presentaties, ons transport en logistiek vindt u op deze pagina.Foto's van inrichtingen van diverse tenten ziet u op deze pagina.
De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of U kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen.