Home > Tentenverhuur >
Tentenverhuur informatie

't Hekeltje Verhuur Alkmaar. Verhuur van alu tenten, partytenten, pagodetenten, feesttenten, alu-hallen, tenthallen en podia met overkapping.
Bij ‘t Hekeltje Verhuur beperken wij ons niet tot enkel de inrichting van uw feestruimte; wij bouwen uw feestruimte!
Voor iedere gelegenheid kunnen wij een passende tijdelijke omgeving te creŽren. Of u nu 20 of 2000 mensen verwacht.
Wij hebben een groot assortiment alu-frame tenten, pagodetenten en alu-frame hallen.
Alu-frame tenten met zijkantzeilen die aan hoge eisen voldoen in de breedtes 2, 3, 4, 6, 8 en 10mtr. , tenthallen met witte harde wanden in de breedtes 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25mtr.. zeshoek pagodetenten die aan elkaar gekoppeld een prachtig pagodepaviljoen vormen, unieke Manhattan pagodes 5x5mtr. voor lange termijn maar†door de korte opbouwtijd ook uitstekende geschikt voor†evenementen,†pagodes in grote aantallen van 3x3, 4x4, 5x5 en 6x6mtr. en stretch- en†trapezetenten. Tevens hebben wij diverse mogelijkheden voor podia met overkapping.
In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Bel 072-5112704 of stuur ons een e-mail voor een afspraak en wij komen op uw locatie de mogelijkheden bespreken en inmeten. Dan kunt u zich meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden. Alle getoonde tenten zijn in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen VCA gecertificeerde tentenbouwers gedaan.
Foto's van inrichtingen van diverse tenten ziet U op deze pagina.
De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of U kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen.
pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met groen dakzeil

Tijdelijke bedrijfsruimte
Op www.tijdelijke-bedrijfsruimte.nl tonen wij ons assortiment tenten en hallen die uitermate geschikt zijn voor de lange termijn verhuur, maar ook als doorwerktent of overkapping bij bouwprojecten gebruikt kunnen worden. Voor alle tijdelijke ruimteproblemen hebben wij snel een oplossing.
Manhattan luxe accomodatie 20x50mtr.

VCA gecertificeerd
Al onze artikelen voldoen zoveel mogelijk aan de geldende normen. Onze tenten voldoen bijvoorbeeld aan de zwaarste Duitse normen waarvan certificaten op aanvraag beschikbaar zijn en kunnen worden voorzien van noodverlichting en brandblussers. Alle electrische apparatuur wordt minimaal 1 maal per jaar gekeurd en tevens wordt bij alle apparatuur een heldere en complete gebruiksaanwijzing geleverd.
pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met groen dakzeil
‘t Hekeltje Verhuur is als een van de weinigen in de sector volledig VCA gecertificeerd. Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat de op- en afbouw veilig wordt uitgevoerd. Alle montagemedewerkers zijn door opleiding, bedrijfsinstructie en regelmatige voorlichting in staat om de werkzaamheden veilig uit te voeren. De periodieke keuringen van al het gereedschap en de persoonlijke beschermingsmiddelen dragen bij aan de veiligheid van onze medewerkers. ‘t Hekeltje Verhuur B.V. voldoet aan de eisen uit de VGM Checklijst Aannemers (versie 2008/5.1). Het veiligheidsbeheerssysteem is van toepassing op: het verhuren en plaatsen van tenten en horecabenodigdheden (NACE code H, I, J)
pagode 5x5 meter met groen dakzeil
Lid van de Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven.
’t Hekeltje Verhuur is lid van de Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven. Wanneer u van plan bent een tent te huren voor een evenement of feest, kunt u het beste gebruik maken van de diensten van een tentenverhuurder van de TVD. Deze branchevereniging staat garant voor de kwaliteit van de producten en diensten van de aangesloten tentenverhuurders.
pagode 5x5 meter met groen dakzeil
Lid van de Branchevereniging Verhurend Nederland.
Tevens is 't Hekeltje Verhuur lid van de Branchevereniging Verhurend Nederland Divisie Horeca-, Evenementen- en Partyverhuur.
Leden van Verhurend Nederland staan voor: Veiligheid, Kwaliteit, Duurzaamheid, Zekerheid
pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met groen dakzeil
Tekeningen en 3d presentaties
Voor grote projecten kunnen wij ook uitgebreide 3d presentaties maken en tekeningen op schaal, zelfs met animatiefilmpjes (zie hieronder een voorbeeld).

Transport en logistiek
Ervaren chauffeurs zorgen voor de juiste artikelen op de juiste plaats. Al onze artikelen worden op economische wijze verpakt en vervoerd. Bij het bouwen van onze tenten wordt veel gebruikt gemaakt van heftrucks die met onze vrachtwagens meegenomen kunnen worden. Uw wilt een tent op een speciale plek? Vraag het ‘t Hekeltje Verhuur.
pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met groen dakzeil
Tentzeilen wasmachine
't Hekeltje Verhuur heeft een eigen tentzeilen wasmachine waarmee we alle tentzeilen efficiënt kunnen reinigen.
pagode 5x5 meter met groen dakzeil
Vragen?
Wij breiden ons assortiment steeds uit (zie de Nieuwspagina) en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Pak gerust de telefoon en bel: 072-5112704. Of stuur ons een e-mail.