Home > Tentenverhuur >
Podia met overkapping

 • 01
 • 72590b
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 72590
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 72590c
- Podiumwagen 10x6mtr.
Bekijk hier ons filmpje van de opbouw van de stagemobil

Of het evenement nu plaats vindt op een verhard plein of op een oneffen veld, het mobile podium kan overal eenvoudig en snel worden opgebouwd. De Stagemobil XXL heeft een podiumoppervlak van 61m². Het mobiele podium kan in slechts 45 minuten worden opgebouwd. De podiumwagen is zo geconstrueerd dat het door een personenwagen met een trekgewicht van 3500kg kan worden getrokken. De Stagemobil XXL is standaard uitgerust met een afwerpsysteem voor het gaasdoek. Zodoende kan het podium in elke windzone worden opgesteld. Om het podium te gebruiken, is er geen verdere verankering nodig. Het dak van ons mobielpodium kan op 2 hoogte worden ingesteld: 6,30 en 5,80m.
Optioneel:
- PA-wings waar bijvoorbeeld geluidsboxen (tot 300kg. per zijde) aan gehangen kunnen worden.
- Mastertent van 3x3mtr. met zwart dak, zwarte zijkanten en gewichten voor bijvoorbeeld de regie. Snel en makkelijk op te bouwen.
Technische gegevens Stagemobil XXL:
- Leeggewicht inclusief accessoires: 3450kg
- Afmetingen als aanhanger: Lengte 11,7m / Breedte 2,54m / Hoogte 3,95m
- Afmetingen als podium: Breedte 10m / Diepte 6,1m / Hoogte 6,3m - 5,8m
- Hoogte podiumvloer: 1,20m - 1,40m
- Belasting podiumvloer: 300kg/m²
- Dakbelasting totaal: 1050kg

maten podiumwagen xxl

- Podiums met overkapping
Met de professioneel podiumelementen kunnen wij i.c.m. met onze in hoogte verstelbare tenten talloze combinaties maken. Standaard zijn de 3 zijdes voorzien van geheel witte zijzeilen en is de voorkant open. De zijkanthoogte van de overkapping vanaf de vloer van het podium is 230cm. Op deze pagina vindt u ook alle accessoires als podiumtrappen en podiumrokken.
- Podiumhoogte
De professioneel podiumelementen van 2x1mtr. zijn te plaatsen op 20, 40, 60, 80 of 100 cm. hoogte, door middel van een scharend onderstel met vergrendeling. De elementen worden onderling gekoppeld voor de stabiliteit.
- Daken
De daken van de overkappingen bestaan uit witte zeilen. De overkappingen kunnen ook worden uitgevoerd met verduisterende (niet licht doorlatende) witte dakzeilen en voor diverse breedte maten beschikken wij tevens over transparante dakzeilen.
- Maten
De onderstaande maten zijn enkele voorbeelden. Er zijn ook diverse tussen maten en grotere maten door ons te realiseren. De prijzen en overige mogelijkheden zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Podium met overkapping 6x3 mtr. 18 m²
Podium met overkapping 6x6 mtr. 36 m²
Podium met overkapping 8x3 mtr. 24 m²
Podium met overkapping 8x6 mtr. 48 m²
Podium met overkapping 10x3 mtr. 30 m²
Podium met overkapping 10x6 mtr. 60 m²
Podium met overkapping pagode 4x4 mtr. 16 m²
Podium 5x4mtr. met overkapping pagode 5x5 mtr. 25 m²
Podium met overkapping pagode 6x6 mtr. 36 m²
- Arc stage podium 4x4mtr. met truss rondboog overkapping
Podium van 4x4mtr. opgebouwd met onze professioneel podiumelementen met rondboog overkapping van truss 5,8x4mtr.. Het dak en de zijkantzeilen zijn alle transparant. In de 4-weg truss-staanders is per staander 200kg. beton geïntegreerd welke als verankering functioneerd. Het podium kan op verschillende hoogtes worden gebouwd en worden voorzien van podiumtrap en podiumrok. De constructie van de overkapping bestaat uit aluminium truss waar licht en geluid eenvoudig aan opgehangen kan worden.
arc stage

arc stage

arc stage
- Overige opties
Wij beschikken ook over trussmateriaal waarmee het licht en geluid makkelijk geïnstalleerd kan worden. Voor stroomvoorziening (aggregaten etc.), bouwhekken en heel veel overige benodigdheden voor een evenement kunt u ook bij ons terecht. Aangezien er veel licht en geluidsbedrijven ook klant zijn bij ons, kunnen wij u hiervoor ook in contact brengen met een geschikte partij.
- Overige
In welke situatie u welke opties het beste kunnen kiezen vertellen wij u graag. De prijzen zijn telefonisch beschikbaar of vraag onze gratis verhuurcatalogus met prijsbijlage aan. Bel gerust voor informatie (072-5112704) of een afspraak met één van onze medewerkers.
In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Eventueel komen wij op locatie met u de mogelijkheden bespreken en inmeten. Alle getoonde podia hebben wij in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze podia wordt door onze eigen tentenbouwers gedaan.

Voor meer informatie over ons VCA certificaat, veiligheid, ons lidmaatschap van de branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven, tekeningen en 3d presentaties, ons transport en logistiek vindt u op deze pagina.

Foto's van inrichtingen van diverse tenten en podia ziet u op deze pagina.
De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of u kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen.