Home > Tentenverhuur >
Pagodetenten 3x3, 4x4, 5x5 en 6x6 meter

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 18
 • 21
- Pagodetenten 3x3, 4x4, 5x5 en 6x6 meter
De pagodetenten met hun kenmerkende puntdak worden vaak in grote aantallen gebruikt bij diverse buitenevenementen zoals tuinfairs, culinaire festivals etc.. ’t Hekeltje Verhuur heeft diverse maten pagodes in zeer grote aantallen beschikbaar. Op deze pagina vindt u informatie over de pagodetenten in de formaten: 3x3, 4x4, 5x5 en 6x6mtr.. Onze grootste pagodes van 10mtr. doorsnede vindt u op de pagina van het pagodepaviljoen.
Net als al onze andere alu-frame tenten hebben deze pagodes geen hinderlijke middenmast, dus een vrije overspanning.
- Daken
De daken van de pagodes bestaan standaard uit witte dakzeilen. Van binnen kunnen de daken van de pagodes 4x4 en 5x5mtr. worden voorzien van fraaie wit of Bordeaux rode geplooide binnenhemels.
Tevens beschikken wij voor de pagodes 5x5mtr. over transparante dakzeilen. In combinatie met onze glaspanelen kan een volledig transparante tent worden geplaatst welke bijvoorbeeld als "glazen huis" kan dienen.
Voor de meest populaire maat 5x5mtr. hebben wij ook daken in de kleuren blauw, geel, groen, rood en rose. Ook hebben wij voor deze maat zwarte dakzeilen en zijkantzeilen waarmee we dus een compleet zwarte tent kunnen maken.

pagode 5x5 meter met groen dakzeil  pagode 5x5 meter met blauw dakzeil  pagode 5x5 meter met rood dakzeil  pagode 5x5 meter met geel dakzeil  pagode 5x5 meter met roze dakzeil  pagode 5x5 meter met transparant dakzeil  bannerframe 5 meter
- Zijkanten, deuren en glaspanelen
De zijkanthoogte van de pagodes is 230cm.. Standaard zijn er 2 zijkanten voorzien van geheel witte zijzeilen en de andere 2 zijkanten van zogenaamde french-windows.
Zonder zijkantzeilen kunnen de tenten met maximaal 1,5mtr. verhoogd worden waardoor ze ook als overkapping van een podium kunnen dienen.
De zijkanten van de pagodes 3x3 en 5x5mtr. kunnen ook worden voorzien van harde witte zijwandpanelen, glaspanelen en deuren met paniekbaar. Een pagode van 5x5mtr. kunnen wij plaatsen met rondom glaspanelen en glasdeur en zelfs een afzuiginstallatie om bijvoorbeeld een rokerstent of een keukentent te creëren.
- Vloeren
De pagodes van 5x5mtr. kunnen worden uitgevoerd met twee verschillende vloersystemen. De zwaarlastvloer bestaat uit houten panelen met een stalen frame van 2,5x5mtr. en een gewicht van circa 500kg. welke ook als verankering functioneert. Deze dienen wel altijd met een heftruck geplaatst te worden. Voor alle pagodes hebben wij een aluminium vloer die bestaat uit veel lichtere delen die ook op moeilijker te bereiken locaties gelegd kan worden. De vloeren van de pagodes kunnen worden afgewerkt met diverse kleuren tapijt of bankirai hardhouten terrastegels.
- Festicube 5x5mtr.
De Festicube heeft dezelfde constructie als de pagode 5x5mtr. maar i.p.v. het puntdak een bannerframe constructie. Hierop worden 4 doeken van 5x1,2m. geplaatst en is dus bijzonder geschikt als verkooptent op festivals en evenementen! Voor de banners is dus geen extra constructie nodig. De tent heeft dezelfde formaten als de pagode 5x5mtr. en kan daarmee dus prima gecombineerd en gekoppeld worden. De Festicube heeft de vorm van een kubus, het regenwater wordt via een slang vanuit het midden van het dak afgevoerd. De banners zijn in 5 kleuren beschikbaar zonder tekst en met de opdrukken "DRINKS", "FOOD" en "INFO". Tevens is er de mogelijkheid om banners met eigen ontwerp te laten maken. De Festicube kan ook worden voorzien van onze zwaarlastvloer. Standaard wordt de tent uitgevoerd met witte zijkantzeilen, maar kan ook worden uitgevoerd met witte harde wanden, raampanelen en deuren.
festicube 5x5mtr.

festicube 5x5mtr.

festicube 5x5mtr.
- Pagode met rondom voorzetbuffet
In combinatie met onze voorzetbuffetten kunnen de pagodes worden gebouwd als verkoopstand of als bareiland.

pagode 5x5 meter met houten zwaarlast vloer  pagode 5x5 meter met glaswanden en glasdeur  pagode 4x4 meter met voorzetbuffetten  pagode 5x5 meter met witte harde wandpanelen  pagode 5x5 meter met wit geplooide binnenhemel en kristallen kroonluchter  pagode 5x5 meter met afzuiginstallatie  pagode 3x3 meter met glaspanelen
- Overige opties
Een pagode van 5x5mtr. kunnen wij plaatsen met rondom glaspanelen en 1 glasdeur en zelfs een afzuiginstallatie om bijvoorbeeld een rokerstent of een keukentent te creëren.
Voor alle maten pagodetenten hebben wij ook bannerframes in ons assortiment waarin uw eigen spandoek gehangen kan worden. De productie van uw reclamedoeken kunnen wij ook voor u regelen.
Voor de inrichting hebben wij verschillende soorten verlichting, verwarming en natuurlijk de verdere inrichting. De tenten (en vooral heel belangrijk de hemels) zijn brandveilig gekeurd en de constructies zijn statisch berekend. Deze tenten zijn tevens te koppelen aan al onze andere alu-frame tenten.
- Overige
In welke situatie u welke opties het beste kunnen kiezen vertellen wij u graag. De prijzen zijn telefonisch beschikbaar of vraag onze gratis verhuurcatalogus met prijsbijlage aan. Bel gerust voor informatie (072-5112704) of een afspraak met één van onze medewerkers.
In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Eventueel komen wij op locatie met u de mogelijkheden bespreken en inmeten. Kunt u zich meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden. Alle getoonde tenten hebben wij in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen tentenbouwers gedaan.

Voor meer informatie over ons VCA certificaat, veiligheid, ons lidmaatschap van de branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven, tekeningen en 3d presentaties, ons transport en logistiek vindt u op deze pagina.

Foto's van inrichtingen van diverse tenten ziet u op deze pagina.
De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of U kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen.
hoogte maten diverse pagode