Home > Tentenverhuur >
Pagodepaviljoen en zeshoek pagodetenten 10mtr.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08

- Pagodepaviljoen
Een compleet verzorgde accomodatie inclusief binnenhemels met een zeer luxe uitstraling. Het hier afgebeelde paviljoen bestaat uit zeven zeshoek pagodetenten van 65m² met een doorsnede van 10 mtr. met een totale oppervlakte van circa 455 m≤, in een honingraad opstelling. Eťn (of meerdere) van de pagodes heeft een transparant dak en de overige zijn voorzien van wit geplooide binnenhemels. De zijwanden kunnen worden voorzien van de witte harde zijwandpanelen bekleed met binnenhemels, glaspanelen en deuren. De pagodes kunnen ook worden uitgevoerd met witte zijkantzeilen en raamzeilen. Het gehele paviljoen is voorzien van keurig aan elkaar geschakelde cassettevloeren. Het paviljoen kan worden afgewerkt met diverse kleuren tapijt of bankirai hardhouten terrastegels op de vloer, verlichting in verschillende uitstralingen, verwarming en natuurlijk de verdere inrichting. De tenten (en vooral heel belangrijk de binnenhemels) zijn brandveilig gekeurd en de constructies zijn statisch berekend. Door de zeshoekige vorm van de tenten zijn er vele andere opstellingen en combinaties met de alu-frame tenthallen mogelijk (zie voorbeeld onder aan deze pagina).
- Zeshoek pagodetenten 10mtr.
Deze zeshoek pagodetenten van 65m² hebben net als al onze andere alu-frame tenten geen hinderlijke middenmast, dus een vrije overspanning. Naast elkaar geplaatst worden deze tenten netjes aan elkaar "waterdicht" door goten verbonden zodat een zeer fraai tentendorp kan worden gecreŽerd.
- Daken
De daken van deze zeshoek pagodes bestaan uit witte dakzeilen. De daken kunnen binnen in de tenten worden voorzien van fraaie wit geplooide binnenhemels. Tevens beschikken wij voor deze pagodes over transparante dakzeilen. In combinatie met onze glaspanelen kan een volledig transparante tent worden geplaatst welke bijvoorbeeld als "glazen huis" of luxe entree kan dienen.
- Zijkanten, deuren en glaspanelen
De zijkanthoogte van de zeshoek pagodes is 240cm.. De zijkanten kunnen worden voorzien van geheel witte zijzeilen, raamzeilen, harde witte zijwandpanelen, glaspanelen en deuren.
- Cassette-vloeren
Tevens kunnen deze tenten worden uitgevoerd met onze cassette-vloeren. De vloer kan worden afgewerkt met diverse kleuren tapijt of bankirai hardhouten terrastegels. Deze tenten zijn tevens te koppelen aan al onze andere tenthallen.
- Overige
In welke situatie u welke opties het beste kunnen kiezen vertellen wij u graag. De prijzen zijn telefonisch beschikbaar of vraag onze gratis verhuurcatalogus met prijsbijlage aan. Bel gerust voor informatie (072-5112704) of een afspraak met één van onze medewerkers.
In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Eventueel komen wij op locatie met u de mogelijkheden bespreken en inmeten. Kunt u zich meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden. Alle getoonde tenten hebben wij in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen tentenbouwers gedaan. Voor meer informatie over ons VCA certificaat, veiligheid, ons lidmaatschap van de branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven, tekeningen en 3d presentaties, ons transport en logistiek vindt u op deze pagina.
Foto's van inrichtingen van diverse tenten ziet u op deze pagina.
De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of U kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen.