Home > Tentenverhuur >
Alu-frame tenten 2-3-4-6-8-10 meter breed

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18

- Tenten met zijkantzeilen en french-windows
De alu-frame tenten met witte zijkantzeilen zijn er in een grote variŽteit aan afmetingen. Wij beschikken over tenten met gevelbreedtes 2, 3, 4, 6, 8 en 10 meter. De lengte van de tenten is onbeperkt en de verlenging is per 3 meter, maar eventueel ook op de meter af. De zijkanthoogte van de tenten is 230cm.. De tenten zijn tevens onderling koppelbaar, wat leidt tot een breed scala aan mogelijkheden. Verder op deze pagina vindt u tekeningen van de gevelindeling, hoogtes en rastermaten van de tenten. Bredere tenten (12 -25mtr.) vindt u de pagina over de tenthallen, welke ook met zijkantzeilen kunnen worden uitgevoerd.
- Daken
De daken van deze alu-frame tenten bestaan uit witte dakzeilen. Voor verschillende formaten hebben wij ook verduisterende (niet licht doorlatende) witte dakzeilen en gevelzeilen (de zogenaamde opaque zeilen). Hiermee kan een ruimte worden gecreëerd voor het tonen van video's en andere soorten van projectie, waarbij het noodzakelijk is dat de ruimte wordt verduisterd. Tevens beschikken wij voor diverse tenten transparante dakzeilen.
alu-frame tent 10x15mtr met witte zeilen  aluframe tenten met transparante daken  sluis 3mtr breed met witte daken
- Zijkanten
De zijkantzeilen zijn standaard wit en kunnen ook worden uitgevoerd in blauw/wit gestreept. De zogenaamde “french-windows” zijn optioneel. De zijkanthoogte van de tenten is standaard 230cm. Zonder zijkantzeilen kunnen de tenten ook met maximaal 1,5mtr. verhoogd worden, waardoor deze als overkapping over bijvoorbeeld een doorgaande straat geplaatst kunnen worden. Deze oplossing wordt vaak gebruikt bij evenementen in binnensteden.
alu frame tent 4mtr breed met witte zeilen  alu-frame tenten met blauwwit gestreepte zijkantzeilen  verhoogde tent 8mtr breed zonder zijkantzeilen
- Vloeren
Al deze tenten kunnen ook uitgevoerd worden met het aluminium vloersysteem. Deze tentvloer heeft als basis aluvloerplaten van 3x1mtr. welke wij ook op moeilijk bereikbare locaties kunnen plaatsen.
- Binnenhemels
De tenten van 6, 8 en 10mtr. breed kunnen worden voorzien van prachtig witte geplooide binnenhemels.
geplooide binnenhemels in 10mtr brede tent  geplooide binnenhemels in 10mtr brede tent  geplooide binnenhemels in 10mtr brede tent
- Uitbreidingen
Voor de tenten van 6, 8 en 10mtr. breed zijn diverse uitbreidingen mogelijk zoals de megauno daken, de megaterz, megaquattro tenten en de halve zeshoek 10mtr. Tekeningen van deze mogelijkheden vindt u onder aan deze pagina.
megaterz 6mtr  megaquattro 8mtr  megauno 6mtr
- Tentsluizen
De tenten van 2 en 3mtr. breed worden veel gebruikt als sluis, bijvoorbeeld vanuit een gebouw naar een grotere tent. Deze tenten zijn ook in de maten 2x1, 2x2, 3x1 en 3x2mtr. beschikbaar. De tent van 3mtr. breed kunnen we ook met één of meerdere knikken van 22,5 graden bouwen, waardoor er een aansluiting gemaakt kan worden die niet haaks is. Een tekening hiervan vindt u onderaan deze pagina.
Tevens hebben wij een rondboog aluframetent 3mtr. breed met transparante dakzeilen en zijkantzeilen in ons assortiment. Deze tent wordt veel als luxe entree gebruikt, maar kan ook bijvoorbeeld als overkapping van een catwalk worden gebruikt.
tentsluis 3mtr  rondboog entreetent 3mtr met transparante zeilen  tentsluis 3mtr als entree
- Overige
In welke situatie u welke opties het beste kunnen kiezen vertellen wij u graag. De prijzen zijn telefonisch beschikbaar of vraag onze gratis verhuurcatalogus met prijsbijlage aan. Bel gerust voor informatie (072-5112704) of een afspraak met één van onze medewerkers.
In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Eventueel komen wij op locatie met u de mogelijkheden bespreken en inmeten. Kunt u zich meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden. Alle getoonde tenten hebben wij in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen tentenbouwers gedaan.
Voor meer informatie over ons VCA certificaat, veiligheid, ons lidmaatschap van de branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven, tekeningen en 3d presentaties, ons transport en logistiek vindt u op deze pagina.

Foto's van inrichtingen van diverse tenten ziet u op deze pagina.
De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of U kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen.
- Hieronder vindt u tekeningen van de gevelindeling, hoogtes en rastermaten van de diverse tenten