Ervaring met verhuur sinds 1924
  • Sinds 1924 ervaring in party-en tentverhuur
  • Beoordeel ons via de Kiyoh-link
Toon Prijzen incl. btw
0

Mijn offerte

Je offerte is leeg.
Vragen of hulp nodig bij je bestelling?
Neem contact met ons op via de website.
× Let op! Dit product kan alleen per besteld worden.

Tenten Assortiment

’t Hekeltje is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om tenten bouwen. Naast de inrichting en aankleding van uw evenement, bouwen wij ook de tenten voor elk soort evenement. We hebben ervaring in het creëren van een passende omgeving voor iedere gelegenheid, al vanaf 9 m 2 . 

Geeft u een diner in de tuin voor 15 mensen? Of organiseert u een bijeenkomst voor 2500 mensen? Niets is te veel gevraagd en alles is mogelijk, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

De op- en afbouw van tenten wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige tentenbouwers, die allen VCA gecertificeerd zijn.

Tentenverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten afhankelijk zijn van uw wensen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u die aansluit op uw wensen, daarbij denken we natuurlijk graag met u mee en geven we gratis advies over welke tent het meest geschikt is voor uw evenement. Ook kunnen wij op locatie langskomen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. U kunt zich dan meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden die wij bieden. Door ons aanbod van zowel tenten als party- en horecabenodigdheden, leveren wij het complete pakket voor elk soort evenement. Wij verzorgen uw gehele evenement op locatie, van begin tot eind, van tent tot inrichting, van op- tot afbouw. Wel zo gemakkelijk, één aanspreekpunt voor al uw wensen.

 

Liever een Easy up Partytent / Foldikap vouwtent? Zoals de naam al eigenlijk verklapt zijn de easy up tenten snel zelf op te zetten. Voor meer info kijkt u hier.