Ervaring met verhuur sinds 1924
  • Sinds 1924 ervaring in party-en tentverhuur
  • Beoordeel ons via de Kiyoh-link
Toon Prijzen incl. btw
0

Mijn offerte

Je offerte is leeg.
Vragen of hulp nodig bij je bestelling?
Neem contact met ons op via de website.
× Let op! Dit product kan alleen per besteld worden.

Pagodetenten

Pagodetenten

- Pagodetenten 3x3, 4x4, 5x5 en 6x6 meter

De pagodetenten met hun kenmerkende puntdak worden vaak gebruikt bij diverse buitenevenementen zoals tuinfeestjes, tuinfairs, culinaire festivals, muziek festivals en nog veel meer evenementen. ’t Hekeltje Verhuur heeft diverse maten pagodes in zeer grote aantallen beschikbaar.

Net als al onze andere alu-frame tenten hebben deze pagodes geen hinderlijke middenmast, dus een vrije overspanning.

De daken van de pagodes bestaan standaard uit witte dakzeilen.

Tevens beschikken wij voor de pagodes 5x5mtr. over transparante dakzeilen. In combinatie met onze glaspanelen kan een volledig transparante tent worden geplaatst welke bijvoorbeeld als "glazen huis" kan dienen.

Voor de meest populaire maat 5x5mtr. hebben wij ook daken in de kleuren blauw, geel, groen, rood en rose. Ook hebben wij voor deze maat zwarte dakzeilen en zijkantzeilen waarmee we dus een compleet zwarte tent kunnen maken.

De zijkanthoogte van de pagodes is 230cm.. Standaard zijn er 2 zijkanten voorzien van geheel witte zijzeilen en de andere 2 zijkanten van zogenaamde french-windows.

Zonder zijkantzeilen kunnen de tenten met maximaal 1,5mtr. verhoogd worden waardoor ze ook als overkapping van een podium kunnen dienen.

De zijkanten van de pagodes 3x3, 4x4 en 5x5mtr. kunnen ook worden voorzien van harde witte zijwandpanelen, glaspanelen en deuren met paniekbaar. Een pagode van 5x5mtr. kunnen wij plaatsen met rondom glaspanelen en glasdeur en zelfs een afzuiginstallatie om bijvoorbeeld een rokerstent of een keukentent te creëren.

 

De pagodes kunnen worden uitgevoerd met twee verschillende vloersystemen. De zwaarlastvloer bestaat uit houten panelen met een stalen frame van 2,5x5mtr. en een gewicht van circa 500kg. welke ook als verankering functioneert. Deze dienen wel altijd met een heftruck geplaatst te worden. Voor alle pagodes hebben wij een aluminium vloer die bestaat uit veel lichtere delen die ook op moeilijker te bereiken locaties gelegd kan worden.

 

De Festicube heeft dezelfde constructie als de pagode 5x5mtr. maar i.p.v. het puntdak een bannerframe constructie. Hierop worden 4 doeken van 5x1,2m. geplaatst en is dus bijzonder geschikt als verkooptent op festivals en evenementen! Voor de banners is dus geen extra constructie nodig. De tent heeft dezelfde formaten als de pagode 5x5mtr. en kan daarmee dus prima gecombineerd en gekoppeld worden.