Ervaring met verhuur sinds 1924
  • Sinds 1924 ervaring in party-en tentverhuur
  • Beoordeel ons via de Kiyoh-link
Toon Prijzen incl. btw
0

Mijn offerte

Je offerte is leeg.
Vragen of hulp nodig bij je bestelling?
Neem contact met ons op via de website.
× Let op! Dit product kan alleen per besteld worden.

Stretchtenten en Trapezetenten

Stretchtenten en Trapezetenten

De mogelijkheden met stretchtenten zijn ongekend.

Stretchtenten, ook wel flextenten genoemd, onderscheiden zich van de “standaard” tenten door hun vorm en uitstraling. Door de flexibiliteit van het tentdoek, opties voor het plaatsen van de palen en het spelen met verschillende hoogtes, zijn er vele mogelijkheden voor verschillende wensen.

Onze stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig, brandveilig gecertificeerd stretchdoek volgens de norm DIN 4102B1.

De populaire stretchtenten of flextenten van 't Hekeltje Verhuur zijn beschikbaar in de formaten van 6x10, 6x15 en 10x15mtr. Andere maten gewenst? Aarzel dan niet om dan even contact met ons op te nemen.

De Stretchtenten worden standaard verankerd met grondpennen van 1 meter lang. Is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld door verharde ondergrond) dan verankeren wij de tent aan zware betonnen ballast (meerkosten).

 

De Trapezetenten van 't Hekeltje Verhuur met hun sierlijke vorm zijn beschikbaar in 2 formaten: 6x9 en 9x12mtr.

De daken van deze trapezetenten bestaan uit witte dakzeilen. De zijkanten kunnen worden voorzien van geheel witte zeilen. Het verschil met de bekende stretchtenten of flextenten is dat de PVC zeilen van onze trapezetenten niet door de wind uitrekken. Hierdoor blijft de vorm ook bij harde wind behouden. De tenten worden standaard verankerd met grondpennen van 1 meter lang. De locatie dient hiervoor dus geschikt te zijn.