Home > Nieuws

Ons allerlaatste nieuws is altijd te vinden op onze Facebook pagina
Klik hier voor onze facebook pagina

Overname Evenement Rent
Langs deze weg brengen wij u op de hoogte dat alle activiteiten van Evenement Rent per 1 april 2017 zijn ondergebracht bij ’t Hekeltje Verhuur uit Alkmaar.
NIEUW IN VERHUURASSORTIMENT: AMBACHTELIJK HANDGEMAAKT PORSELEIN Om te beginnen willen wij u een goed en kansrijk 2017 wensen! Een nieuw jaar en een nieuwe toevoeging aan ons verhuurassortiment, ambachtelijk handgemaakt porselein Dudson Harvest Linen uit Engeland. Helemaal in de trend van dit moment, natuurlijke aardse kleuren voor een mooi plaatje op de gedekte tafels. Prachtig in combinatie met onze steigerhouten serie. Vanaf januari kunt u deze huren voor elk evenement of cateringklus. Klik hier om de producten te bekijken op onze website.


Met de uitbreiding van onze voorraad truss artikelen kunnen wij ook barren in heel veel variaties bouwen.


Onze nieuwe catalogus is klaar. Dankzij nieuwe technieken is het voor ons mogelijk deze makkelijker en sneller bij te werken, zodat we vaker een nieuwe versie kunnen uitbrengen. Vraag hier de meest recente gratis aan.Onze nieuwe Manhattan pagodes 5x5mtr. Hier staan er 4 naast elkaar, maar er zijn natuurlijk ook andere opstellingen mogelijk. Deze luxe "tenten" zijn een prima accommodatie voor langere termijn, maar kunnen ook bij evenementen snel worden ingezet. De zijwanden bestaan uit thermopane glaspanelen van 2,5x1mtr. en deuren in verschillende uitvoeringen en kunnen aan elkaar worden gekoppeld tot een multifunctionele ruimte. Klik hier voor foto's van de proefbouw en inrichting met steigerhouten meubilair.Januari 2015: Voor de groei van ons verhuurbedrijf hebben wij onze bedrijfsruimte op het industrieterrein Beverkoog uitgebreid met een nieuwe locatie van 8000m².
Nieuwe Ledbox RGBW met accu (voor minimaal 8 uur gebruik) incl. oplader en afstandsbediening. Kan een witte Conic tafel of statafel geheel verlichten in een kleur. Met de meegeleverde beugel kan de lamp ook los op de grond gebruikt worden.
Nieuwe besteklijn "Ianka" van het merk Chef & SommelierNieuwe lijn porselein Ivory Wave.


+++++Persbericht+++++
“ ‘t Hekeltje Slijterijen” wordt “De Slijterij van Alkmaar”
Alkmaar, 1 oktober 2014
De directies van ’t Hekeltje slijterijen en “De Slijterij van Alkmaar” maken bekend dat zij overeenstemming hebben bereikt over de verkoop van de activiteiten betreffende de exploitatie van de drie welbekende Alkmaarse slijterijen. Vanaf medio oktober 2014 zullen de slijterijen, gevestigd op de Laat 129, Muiderwaard 414 en Europaboulevard 59-61 verder voortgezet worden onder de nieuwe naam: “De Slijterij van Alkmaar” www.deslijterijvanalkmaar.nl
Met deze overname blijft het karakteristieke familiebedrijf, dat o.a. al ruim 93 jaar slijterijen in de regio Alkmaar exploiteert, behouden voor de regio. Het was de uitdrukkelijke wens van de familie Oud dat de exploitatie van de slijterijen een regionale aangelegenheid zou blijven. Met de verkoop van de drie ’t Hekeltje slijterijen aan “De Slijterij van Alkmaar”, een dochteronderneming van voormalig C1000 ondernemer Peter Zonneveld, is deze regionale betrokkenheid uitstekend gewaarborgd, aldus Dick Oud, directeur van ’t Hekeltje B.V. over de verkoop van zijn slijterijen.
Desgevraagd laten partijen weten dat het verhuurbedrijf van ‘t Hekeltje ongewijzigd voortgezet blijft worden onder de naam ’t Hekeltje Verhuur aan de Robbenkoog 29 te Alkmaar. Dat er zeer nauw samengewerkt gaat worden om de bestaande én uiteraard ook de nieuw te verwerven klantenkring als van ”oud” s bediend zal blijven worden!
Na de transparante en zilver grijze Napoleon stoelen beschikken wij nu ook over witte, zwarte en rode kunststof Napoleon stoelen met verschillende kleuren zittingen.Nieuw: verschillende kleuren dakzeilen voor de pagodes 5x5mtr.De Carré serie is uitgebreid met diverse barren, buffetten en kasten met led verlichting.'t Hekeltje Verhuur lanceert een nieuwe site: www.tijdelijke-bedrijfsruimte.nl Hier tonen wij ons assortiment tenten en hallen voor de lange termijn verhuur, doorwerktenten en overkappingen voor bouwprojecten.