Home > Informatie / Over ons

Prettige kennismaking
Steeds meer bedrijven, maar ook particulieren doen voor hun evenementen en festiviteiten een beroep op de jarenlange ervaring van ’t Hekeltje Verhuur als het gaat om de verhuur van alle mogelijke soorten party- en horecabenodigdheden en luxe partytenten. Met deze site en onze verhuurcatalogus willen wij u een beeld geven van de mogelijkheden van’t Hekeltje Verhuur.
Ruim 50 jaar zijn wij actief als verhuurder voor party & event en tentenverhuur. Doordat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe producten en toepassingen groeit ons assortiment met de dag. Ons complete assortiment is gerangschikt in artikelgroepen (zie onze online verhuurshop) en met onze catalogus hopen wij u zoveel mogelijk te helpen met het organiseren van uw evenement.
In de online verhuurshop kunt u alle artikelen (behalve de tenten) met prijzen vinden. De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of U kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen. Wat u ook van plan bent, schakel met een gerust hart 't Hekeltje Verhuur in.

Tent met geplooide binnenhemels en kristallen kroonluchters  Luchtvaartshow Texel  Uitklapbare podiumwagen
Service
Bij een modern verhuurbedrijf gaat het niet alleen om de verhuur van losse goederen, maar ook om specialisme en service. 't Hekeltje Verhuur is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om bijvoorbeeld tenten, podiumbouw (ook met overkapping) etc.. Maar ook de inrichting van deze tenten of bijvoorbeeld uw bedrijfshal kunt u aan ons toevertrouwen.
Ons gemotiveerde en servicegerichte op- en afbouw team zorgt op locatie voor een zorgvuldige uitvoering van uw wensen.
Voor grote projecten kunnen wij ook uitgebreide 3d presentaties maken en tekeningen op schaal (zie voorbeelden links), zelfs met animatiefilmpjes (zie hieronder een voorbeeld).

3d tekening tentcomplex  Plattegrond op schaal
Transport en logistiek
Ons moderne wagenpark en ervaren chauffeurs zorgen voor de juiste artikelen op de juiste plaats. Al onze artikelen worden op zeer economische wijze verpakt en vervoerd. Wij maken veelvuldig gebruik van rolcontainers, flight-cases, stapelkratten, beschermhoezen etc. om de goederen gemakkelijk en schadevrij te kunnen vervoeren. De grotere artikelen zijn voorzien van wieltjes zodat deze overal op een snelle manier afgeleverd kunnen worden.
Voor de kleinere bestellingen kunt u aan ons makkelijk te bereiken magazijn de goederen zelf afhalen. Uw bestelling staat voor u gereed en wij helpen u graag met inladen. Bij het bouwen van onze tenten wordt ook veel gebruikt gemaakt van heftrucks die met onze vrachtwagens meegenomen kunnen worden. Uw wilt een tent op een speciale plek? Vraag het ‘t Hekeltje Verhuur.
Onze locatie op de Robbenkoog is o.a. voorzien van:
• 2 loading-docks voor het laden en lossen zonder niveauverschil
• 11 meter hoge magazijnstellingen met unieke heftrucks
• wasstraat voor ons bestek, servies en glaswerk
• speciale bestekreinigingsmachine voor het polijsten van ons bestek
• zeilenwasmachine, tapijtklopmachine, onderhoudsafdeling
• kantoor met ontvangst ruimte en verhuur/verkoop balie
• voldoende vrije parkeerruimte
Transportkarren   Vrachtwagen  Heftruck
Magazijn en kantoor Robbenkoog  Magazijn opslag
Hygiëne
Voor ons servies, porselein en glaswerk is een moderne wasstraat in gebruik die is voorzien van gedemineraliseerd water waarmee het schoonst denkbare resultaat wordt verkregen. Na deze wasbeurt worden de artikelen op een speciale manier gedroogd, waarbij het glaswerk sprankelend als kristal de machine verlaat om vervolgens stofvrij ingeseald te worden. Poleren is niet meer nodig. Voor ons bestek hebben wij een speciale bestekreinigingsmachine. Deze machine zorgt er tevens voor dat ons bestek ook gepolijst / gepoleerd wordt. Bestek, servies, porselein en glaswerk worden verpakt in emballagekratten en zijn gereed voor gebruik. Het is ook mogelijk om (tegen geringe meerkosten) het gehuurde servies, bestek en glaswerk VUIL retour te geven (graag wel even bij het bestellen melden). Dit kan u - als u bijvoorbeeld de goederen op locatie gebruikt - een hoop werk uit handen nemen.

Vaatwasmachine  bestekreinigingsmachine
Tenten
Bij 't Hekeltje Verhuur beperken wij ons niet tot enkel de inrichting van uw feestruimte; wij bouwen uw feestruimte! Vanaf 9m2 zijn wij in staat voor iedere gelegenheid een passende omgeving te creëren. Of u nu 15 of 2500 mensen verwacht. Hiertoe hebben wij een groot assortiment tenten in verschillende vormen en uitvoeringen. Al deze tenten zijn in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen tentenbouwers gedaan. Deze op- en afbouwteams zijn VCA gecertificeerd. In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Eventueel komen wij op locatie met u de mogelijkheden bespreken en inmeten. Dan kunt u zich meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden. Door de combinatie met de overige horeca- en partyverhuur kunnen wij voor een evenement op locatie alles verzorgen. Dit heeft één groot voordeel voor u als klant: u heeft maar één aanspreekpunt.

Vaatwasmachine  Vaatwasmachine  Vaatwasmachine
Veiligheid
Al onze artikelen voldoen zoveel mogelijk aan de geldende normen. Onze tenten voldoen bijvoorbeeld aan de zwaarste Duitse normen waarvan certificaten op aanvraag beschikbaar zijn en kunnen worden voorzien van noodverlichting en brandblussers. Alle electrische apparatuur wordt minimaal 1 maal per jaar gekeurd en tevens wordt bij alle apparatuur een heldere en complete gebruiksaanwijzing geleverd.
‘t Hekeltje Verhuur is als een van de weinigen in de sector volledig VCA gecertificeerd.

Tentenbouw VCA certificaat  Tentenbouw
Verzekering
Een unieke service van 't Hekeltje waarmee u de risico's van kostendoor schade aan verhuurd materieel kunt uitsluiten. De gehuurde objecten kunnen in opdracht van de huurder tegen een op aanvraag beschikbare premie voor de periode van oplevering tot en met het tijdstip van retour verzekerd worden tegen materiële schade veroorzaakt door o.a.: brand, storm, diefstal, vandalisme, verkeersrisico, ondeskundigheid, menselijk handelen, nalatigheid, eigen gebrek en van buiten komend onheil. In geval van gedekte schade geldt een eigen risico per gebeurtenis of serie gebeurtenissen voor rekening van de huurder van € 150,= en in geval van diefstal, vermissing of verduistering 10% van het schade bedrag met een minimum van € 700,=. De premie en eigen risico zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Brancheverenigingen
’t Hekeltje Verhuur is lid van de Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven. Wanneer u van plan bent een tent te huren voor een evenement of feest, kunt u het beste gebruik maken van de diensten van een tentenverhuurder van de TVD. Deze branchevereniging staat garant voor de kwaliteit van de producten en diensten van de aangesloten tentenverhuurders.
Tevens is 't Hekeltje Verhuur lid van de Branchevereniging Verhurend Nederland Divisie Horeca-, Evenementen- en Partyverhuur. Leden van Verhurend Nederland staan voor: Veiligheid, Kwaliteit, Duurzaamheid, Zekerheid

Tentenverhuurdivisie  Verhurend Nederland  Verhuur
Dranken
Zelfs de inhoud van de glazen kunt u aan ons overlaten. ‘t Hekeltje was jaren lang de grootste en voordeligste drankenservice van Alkmaar en omstreken.

Vragen?
Het is natuurlijk mogelijk dat u een artikel wenst dat niet op deze site voorkomt. Even bij ons informeren is een kleine moeite. Wij breiden ons assortiment steeds uit (zie de Nieuwspagina) en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Pak gerust de telefoon en bel: 072-5112704. Of stuur ons een e-mail