Home> NIEUWS
Vraag de gratis catalogus aan!
't Hekeltje Verhuur heeft ook een Facebook pagina. Like ons en u blijft op de hoogte van alle nieuwtjes en updates van 't Hekeltje Verhuur!Nieuw project tijdelijk bedrijfsruimte opgeleverd: kantoorruimte en kantine/lockerruimte


Garderobe lockerkast 4 en 10 deurtjes

Lockers met 4 of 10 vakjes; de 4 vaks kasten hebben in elk vakje een roede met haakje en een tussenplankje. Bij afname van grote aantallen gereduceerde prijs op aanvraag.

D.E. cafitesse 300 koffiemachine
Professioneel koffiezetapparaat Douwe Egberts Cafitesse 300. Capaciteit 800 kopjes per uur. Geschikt voor pakken Cafitesse koffie 2 en 1,25 ltr. Twee kopjes koffie in 3 seconden of 2 kannen koffie van 1,5 liter in 23 seconden. Ook een aparte tap voor heetwater.


Steigerhouten tafels en statafels

Vanaf nu in ons verhuurassortiment:
Trendy steigerhouten kolom statafel 78x78cm. Hoog 110cm. en tafels hoog 77cm. met een lichte whitewash uitstraling.Na de transparante en zilver grijze Napoleon stoelen beschikken wij nu ook over witte, zwarte en rode kunststof Napoleon stoelen met verschillende kleuren zittingen.


Nieuw: verschillende kleuren dakzeilen voor de pagodes 5x5mtr.


Zwarte en witte stapelstoel June zonder armleuningen

Zwarte en witte June stoelen zonder armleuningen. Na de succesvolle introductie van de witte stapelstoel June met armleuningen beschikken wij nu ook over dezelfde stoelen zonder armleuningen.

Nespresso professionele koffiemachine
Professioneel koffiezetapparaat Nespresso Gemini CS 220 PRO met 2 tappunten voor 3 koffievolumes: Ristretto, Espresso en Lungo. Ook Cappuccino en Caffè Latte bereidingsfunctie, melkschuim binnen 20 seconden en snelle doorloop van heetwater (dus ook voor theewater). Dubbele uitloop voor bereiding van twee kopjes tegelijk. Met warmhoudplaatje voor kopjes.

Bierpul glas 1 liter
Grote stevige originele bierpullen van 1 liter (hoog 210mm.) voor een echt Duits bierfeest. In kratten van 8 stuks.De Carré serie is uitgebreid met diverse barren, buffetten en kasten met led verlichting.

't Hekeltje Verhuur lanceert een nieuwe site: www.tijdelijke-bedrijfsruimte.nl Hier tonen wij ons assortiment tenten en hallen voor de lange termijn verhuur, doorwerktenten en overkappingen voor bouwprojecten.Nieuwe serie Carré hang en sta lampen RVS.


Nieuwe verwarmingsslang "tube" wit.


Nieuwe serie Blofield opblaasbare banken en stoelen, geïnspireerd op de Chesterfield banken.


Nieuwe serie Conic Square lounge meubilair en statafels

Nieuwe serie Lounge poefjes Cubic zitmeubilair

Pagode met rondom voorzetbuffet
In combinatie met onze voorzetbuffetten kunnen de pagodes 3x3, 4x4, 5x5 en 6x6mtr. worden gebouwd als verkoopstand of met diverse bars als bareiland.


Vraag gratis onze catalogus aan.

Nieuwe artikelen

Nieuw: trapezetent in 2 formaten


Nieuw: kamerschermen in 7 kleuren.


Nieuw: podiumwagen 10x6mtr.


Nieuw: Foldtable evenementenset


Nieuw: Carré serie


Nieuw: glazen Endessa serie


Servies NY Square & Ivory verder uitgebreid


Nieuw: 3 maten kristallen kroonluchters