Home> NIEUWS


Januari 2015: Voor de groei van ons verhuurbedrijf hebben wij onze bedrijfsruimte op het industrieterrein Beverkoog uitgebreid met een nieuwe locatie van 8000m².

't Hekeltje Verhuur bij LifestyleXperience

Nieuwe besteklijn "Ianka" van het merk Chef & Sommelier
---------------------------------------------

Nieuwe lijn porselein Ivory Wave en nieuw Ivory koffie kop en schotel.
---------------------------------------------

+++++Persbericht+++++
“ ‘t Hekeltje Slijterijen” wordt “De Slijterij van Alkmaar”
Alkmaar, 1 oktober 2014
De directies van ’t Hekeltje slijterijen en “De Slijterij van Alkmaar” maken bekend dat zij overeenstemming hebben bereikt over de verkoop van de activiteiten betreffende de exploitatie van de drie welbekende Alkmaarse slijterijen. Vanaf medio oktober 2014 zullen de slijterijen, gevestigd op de Laat 129, Muiderwaard 414 en Europaboulevard 59-61 verder voortgezet worden onder de nieuwe naam: “De Slijterij van Alkmaar” www.deslijterijvanalkmaar.nl
Familiebedrijf blijft behouden voor de regio.
Met deze overname blijft het karakteristieke familiebedrijf, dat o.a. al ruim 93 jaar slijterijen in de regio Alkmaar exploiteert, behouden voor de regio. Het was de uitdrukkelijke wens van de familie Oud dat de exploitatie van de slijterijen een regionale aangelegenheid zou blijven.
Met de verkoop van de drie ’t Hekeltje slijterijen aan “De Slijterij van Alkmaar”, een dochteronderneming van voormalig C1000 ondernemer Peter Zonneveld, is deze regionale betrokkenheid uitstekend gewaarborgd, aldus Dick Oud, directeur van ’t Hekeltje B.V. over de verkoop van zijn slijterijen.
Verhuurbedrijf ’t Hekeltje” ongewijzigd
Desgevraagd laten partijen weten dat het verhuurbedrijf van ‘t Hekeltje ongewijzigd voortgezet blijft worden onder de naam ’t Hekeltje Verhuur B.V. aan de Robbenkoog 29 te Alkmaar. Dat er zeer nauw samengewerkt gaat worden om de bestaande én uiteraard ook de nieuw te verwerven klantenkring als van ”oud” s bediend zal blijven worden!

---------------------------------------------
Vraag de gratis catalogus aan!
't Hekeltje Verhuur heeft ook een Facebook pagina. Like ons en u blijft op de hoogte van alle nieuwtjes en updates van 't Hekeltje Verhuur!
---------------------------------------------


Nieuw project tijdelijk bedrijfsruimte opgeleverd: kantoorruimte en kantine/lockerruimte
---------------------------------------------


Garderobe lockerkast 4 en 8 deurtjes

Lockers met 4 of 8 vakjes; de 4 vaks kasten hebben in elk vakje een roede met haakje en een tussenplankje. Bij afname van grote aantallen gereduceerde prijs op aanvraag.

D.E. cafitesse 300 koffiemachine
Professioneel koffiezetapparaat Douwe Egberts Cafitesse 300. Capaciteit 800 kopjes per uur. Geschikt voor pakken Cafitesse koffie 2 en 1,25 ltr. Twee kopjes koffie in 3 seconden of 2 kannen koffie van 1,5 liter in 23 seconden. Ook een aparte tap voor heetwater.


Steigerhouten tafels, statafels, buffettafels en bar

Vanaf nu in ons verhuurassortiment:
Statafels hoog 110cm., tafels hoog 77cm., bar éénkraans met rvs blad en buffettafel met rvs blad steigerhout met een lichte whitewash uitstraling.Na de transparante en zilver grijze Napoleon stoelen beschikken wij nu ook over witte, zwarte en rode kunststof Napoleon stoelen met verschillende kleuren zittingen.


Nieuw: verschillende kleuren dakzeilen voor de pagodes 5x5mtr.


Zwarte en witte stapelstoel June zonder armleuningen

Zwarte en witte June stoelen zonder armleuningen. Na de succesvolle introductie van de witte stapelstoel June met armleuningen beschikken wij nu ook over dezelfde stoelen zonder armleuningen.

Nespresso professionele koffiemachine
Professioneel koffiezetapparaat Nespresso Gemini CS 220 PRO met 2 tappunten voor 3 koffievolumes: Ristretto, Espresso en Lungo. Ook Cappuccino en Caffè Latte bereidingsfunctie, melkschuim binnen 20 seconden en snelle doorloop van heetwater (dus ook voor theewater). Dubbele uitloop voor bereiding van twee kopjes tegelijk. Met warmhoudplaatje voor kopjes.

Bierpul glas 1 liter
Grote stevige originele bierpullen van 1 liter (hoog 210mm.) voor een echt Duits bierfeest. In kratten van 8 stuks.De Carré serie is uitgebreid met diverse barren, buffetten en kasten met led verlichting.

't Hekeltje Verhuur lanceert een nieuwe site: www.tijdelijke-bedrijfsruimte.nl Hier tonen wij ons assortiment tenten en hallen voor de lange termijn verhuur, doorwerktenten en overkappingen voor bouwprojecten.Nieuwe serie Carré hang en sta lampen RVS.


Nieuwe verwarmingsslang "tube" wit.


Nieuwe serie Blofield opblaasbare banken en stoelen, geïnspireerd op de Chesterfield banken.


Nieuwe serie Conic Square lounge meubilair en statafels

Nieuwe serie Lounge poefjes Cubic zitmeubilair

Pagode met rondom voorzetbuffet
In combinatie met onze voorzetbuffetten kunnen de pagodes 3x3, 4x4, 5x5 en 6x6mtr. worden gebouwd als verkoopstand of met diverse bars als bareiland.

Nieuwe artikelen:

Nieuw: verschillende kleuren dakzeilen voor de pagodes 5x5mtr.


Nu ook witte, zwarte en rode kunststof Napoleon stoelen.


Nieuw: Transparante ceremoniestoel / weddingchair


Nieuw: Witte ceremoniestoel / weddingchair


Nieuw: Nespresso professionele koffiemachine en capsules


Nieuwe serie Blofield opblaasbare banken en stoelen.


Nieuw: Cubic lounge poefjes


Nieuw: Kamerschermen in 7 kleuren


Nieuw: Carré serie