Home> NIEUWS
Vraag de gratis catalogus aan!
't Hekeltje Verhuur heeft ook een Facebook pagina. Like ons en u blijft op de hoogte van alle nieuwtjes en updates van 't Hekeltje Verhuur!


Nieuw project tijdelijk bedrijfsruimte opgeleverd: kantoorruimte en kantine/lockerruimte


Na de transparante en zilver grijze Napoleon stoelen beschikken wij nu ook over witte, zwarte en rode kunststof Napoleon stoelen met verschillende kleuren zittingen.


Nieuw: verschillende kleuren dakzeilen voor de pagodes 5x5mtr.


Zwarte en witte stapelstoel June zonder armleuningen

Vanaf nu in ons verhuurassortiment: zwarte en witte June stoelen zonder armleuningen. Na de succesvolle introductie van de witte stapelstoel June met armleuningen beschikken wij nu ook over dezelfde stoelen zonder armleuningen.

Nespresso professionele koffiemachine
Professioneel koffiezetapparaat Nespresso Gemini CS 220 PRO met 2 tappunten voor 3 koffievolumes: Ristretto, Espresso en Lungo. Ook Cappuccino en Caffè Latte bereidingsfunctie, melkschuim binnen 20 seconden en snelle doorloop van heetwater (dus ook voor theewater). Dubbele uitloop voor bereiding van twee kopjes tegelijk. Met warmhoudplaatje voor kopjes.

Bierpul glas 1 liter
Grote stevige originele bierpullen van 1 liter (hoog 210mm.) voor een echt Duits bierfeest. In kratten van 8 stuks.


De Carré serie is uitgebreid met diverse barren, buffetten en kasten met led verlichting.Klik hier voor de foto's van onze opendagen maart 2013

't Hekeltje Verhuur lanceert een nieuwe site: www.tijdelijke-bedrijfsruimte.nl Hier tonen wij ons assortiment tenten en hallen voor de lange termijn verhuur, doorwerktenten en overkappingen voor bouwprojecten.


Nieuwe serie Carré hang en sta lampen RVS.


Nieuwe verwarmingsslang "tube" wit.

Nieuwe serie Blofield opblaasbare banken en stoelen, geïnspireerd op de Chesterfield banken.


Nieuwe serie Conic Square lounge meubilair en statafels

Nieuwe serie Lounge poefjes Cubic zitmeubilair

Half ronde logetafels 120x120cm.
Half ronde logetafel met inklapbare U poten en rand kompactband. Hoogte 75,5 cm. Tafelkleedformaat 180 x 180 cm. Voor 6 tot 8 stoel. 2 Tafels tegen elkaar maakt een ovale tafel van 240x120cm.

Bestekwasmachine
't Hekeltje verhuur beschikt sinds kort over een nieuwe bestekreinigingsmachine waarmee we onze wascapaciteit aanzienlijk hebben verhoogd. Deze wasmachine zorgt er tevens voor dat ons bestek ook gepolijst wordt.

Pagode met rondom voorzetbuffet
In combinatie met onze voorzetbuffetten kunnen de pagodes 3x3, 4x4, 5x5 en 6x6mtr. worden gebouwd als verkoopstand of met diverse bars als bareiland.

Witte ronde bar met LED verlichting
Trendy witte ronde bar met zeer professionele en exclusieve uitstraling
ø 3,3mtr. totaal barblad 9,5mtr. incl. 2 tapkranen, 2 spoelbakken en 1 koelkastje. Met LED-verlichting onder het blad, meer dan 16.000 kleurenvarianten mogelijk.

Zwaarlastvloeren
Voor alle tenthallen van 5 tot en met 25mtr. breed beschikken wij over zogenaamde zwaarlastvloeren. Deze houtententvloer bestaat uit houten panelen met een stalen frame van 2,5x5mtr. en wegen circa 500kg. Door dit gewicht functioneert de vloer ook als verankering en hoeft de betreffende tent niet met haringen of betonblokken verankerd te worden.

3D tekeningen en animaties
Voor grote projecten kunnen wij ook uitgebreide 3d presentaties maken en tekeningen op schaal (zie voorbeelden links), zelfs met animatiefilmpjes (zie hieronder een voorbeeld).

VCA gecertificeerd
't Hekeltje Verhuur is sinds 2010 ook VCA gecertificeerd

Overname Peter's Verhuur
Per 1 April 2011 is Peter`s Verhuurservice overgenomen door `t Hekeltje Verhuur B.V. te Alkmaar.  De samenwerking tussen Peter`s Verhuur en `t Hekeltje Verhuur gaat al jaren terug, reeds lange tijd voeren wij al opdrachten voor elkaar uit.  "Door deze ervaring kan ik U verzekeren dat de mensen van `t Hekeltje Verhuur U minstens zo goed van dienst kunnen zijn als dat U van Peter`s Verhuur gewend was; door een ruime ervaring en een nog uitgebreider assortiment tenten en huurgoederen kunnen zij zeker aan al Uw wensen voldoen." aldus Peter Bakker.


Vraag gratis onze catalogus aan.

Nieuwe artikelen

Nieuw: trapezetent in 2 formaten


Nieuw: kamerschermen in 7 kleuren.


Nieuw: podiumwagen 10x6mtr.


Nieuw: Foldtable evenementenset


Nieuw: Carré serie


Nieuw: glazen Endessa serie


Servies NY Square & Ivory verder uitgebreid


Nieuw: 3 maten kristallen kroonluchters